Две ипо деценије Гимназије “Вук Караџић” у Трстенику

Пригодним програмом који су извели ученици, запослени у Гимназији “Вук Караџић” и њихови гости, обележен је јубилеј, 26. година рада и постојања. Присутне је на почетку поздравио и пожелео добродошлицу директор трстеничке Гимназије Мирослав Стојанчев.

“Прошло је већ више од две ипо деценије од како је наша школа носилац образовних процеса који су резултирали великим бројем данас успешних људи у свим областима живота и рада. Родитељи ученика су исто тако завршили Гимназију, а ми наставници, поред њихових родитеља, имамо значајну улогу у њиховим животима и у животима њихове деце. Наша школа је учествовала у животу града и општине чија смо имена достојно репрезентовали на такмичењима где су учествовали наши ученици и ја желим да тако буде и у наредном периоду”, рекао је тим поводом директор Гимназије “Вук Караџић” у Трстенику Мирослав Стојанчев.

У име локалне самоуправе, јубилеј школе честитао је помоћник председника општине Трстеник Радомир Милуновић, а на свечаности су уручене и награде јубиларцима за 10, 20 и 30 година непрекидног радног стажа, као и бившим радницима, а сада пензионерима Гимназије.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x