Екипе Дома здравља “Др Властимир Годић” посетиле самохрану мајку у Избеници

Екипе лекара и Патронажне службе Дома здравља “Др Властимир Годић” обишле су самохрану мајку из Избенице Јелену Марковић која је пре два месеца остала без мужа и од тада сама брине о четворо мале деце. По речима директорке варваринског Дома здравља др Јасмине Ракић, екипе ове здравствене установе обишле су породицу Марковић, док су радници ангажовани преко јавних радова исцепали 6 метара дрва.

“Радници ангажовани у нашој установи преко јавних радова помогли су овој породици тако што су исцепали 6 метара дрва. Јелена живи сама са троје мале деце и једном тромесечном бебом, ближи се зима, а они имају веома мале количине дрва за огрев (ових 6 метара) и зато апелујем на све људе добре воље да јој помогну колико год су у могућности”, истакла је у изјави за Темнић.Инфо директорка др Јасмина Ракић и додала да је ово један мали гест добре воље запослених у варваринском Дому здравља.

Јелена Марковић има 22 године и живи сама са четворо мале деце и то са дечаком и девојчицом близанцима од три ипо године, девојчицом од две године и тромесечном бебом. Јеленином супругу и оцу деце је почетком септембра позлило после чега је завршио у болници где су лекари константовали мождани удар, да би после пар дана упао у кому из које се више није пробудио.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x