Екипе ЈКП Варварин даноноћно на терену

Сви путеви који су у надлежности општине Варварин уредно су очишћени и проходни тако да се саобраћај одвија без великих проблема. Сви правци се редовно посипају ризлом и сољу, док су екипе Зимске службе ЈКП Варварин даноноћно на терену.

“У одржавање и чишћење општинских путева на територији општине Варварин, што се тиче механизације, укључено је четири трактора, грејдер, комбинована машина скип, мини багер и, у случају да вечерас буде потребно, камион са посипачем” каже директор ЈКП Варварин Дејан Ракић.

Ракић наглашава да су екипе Зимске службе радиле и током прошле вечери и ноћи, као и данас целог дана, тако да су комплетно очишћени сви општински путеви. Такође, апелује се на возаче да због влажних коловоза и ниских температура, као и поледице, брзину прилагоде условима на путу.

Иначе, у току дана пристигло је више порука похвала на рачун Зимске службе ЈКП Варварин и локалног руководства. “Велика захвалност општини Варварин, председнику општине Војкану Павићу, као и Зимској служби ЈКП Варварин што по први пут после много година нисмо “грађани другог реда”, већ смо јако поносни што се неко коначно сетио да постоји и Горњи Темнић” наводи се у једној од порука мештана овог краја.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x