Фестивал представа за децу и младе у Крушевачком позоришту, “Мали Јоаким” пред чарапанском публиком

У Крушевачком позоришту од 15. до 22. новембра одржава се Фестивал представа за децу и младе “Мали Јоаким”. Пред крушевачком публиком наћи ће се осам представа које су у конкуренцији за награде Фестивала.

Крушевачко позориште 15. новембра отвара Фестивал представом “Капетан Џон Пиплфокс”, у уторак (16.11.) ће наступити Краљевачко позориште са комадом “Славуј и кинески цар”, а у среду (17.11.) Регионално позориште Нови Пазар ће се представити са “Пепељугом”.

Народно позориште Пирот ће у четвртак (18. 11.) одиграти представу “Милица од пепела”, Позориште за децу Крагујевац је за петак (19.11.) заказало комад “Бамби”, а у суботу (20.11.) ће Позориште “Зоран Радмиловић” из Зајечара извести “Лепотицу и звер”, Народно позориште из Лесковца ће у недељу (21.11.) одиграти “Пинокија”, а Фестивал се завршава у понедељак (22.11.) наступом Шабачког позоришта са представом “Чаробни пасуљ”.

Према речима Бранислава Недића, управника Крушевачког позоришта, после сваке представе одржаће се округли сто на којем ће позоришни критичари и културни посленици говорити о приказаном комаду.

Фестивалске представе ће се играти у два термина, од 17 и 19 сати, а посетиоци и гости су обавезни да се придржавају свих антиепидемијских мера.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x