Гордана Петровић: Предузете све активности како би председнички избори у Варварину били организовани на највишем нивоу регуларности

Од стране Општинске управе општине Варварин, као и радног тела које је образовала Републичка изборна комисија (РИК) за спровођење избора на територији општине Варварин, предузете су све активности како би предстојећи избори за председника Републике били организовани на највишем нивоу регуларности, каже начелник Општинске управе Гордана Петровић.

“У складу са упутством РИК-а, као и у складу са радом бирачких одбора, радно тело је у току претходне недеље обавило низ активности, а пре свега извршена је едукација свих чланова бирачких одбора у сталном саставу”, истиче начелник Гордана Петровић и додаје да је данас, у складу са истим упутством, извршена примопредаја изборног материјала у згради Расинског управог округа у Крушевцу од стране радног тела.

“У четвртак 30. марта, у сали Скупштине општине Варварин, са почетком од 12 часова, биће извршена примопредаја изборног материјала између радног тела и бирачких одбора, тако да ћу искористити ову прилику да још једном подсетим председнике бирачких одбора да дођу у салу СО Варварин како би извршили преузимање материјала за изборе”, нагласила је Гордана Петровић.

Она је додала да су грађанима послата обавештења којима је утврђен дан и почетак гласања, док су бирачка места одређена као и претходних година, тако да ће у недељу, у периоду од 07 до 20 часова, бити отворено 40 бирачких места, док је у бирачки списак уписано 16.111 гласача на територији општине Варварин.

Начелник ОУ Варварин Гордана Петровић искористила је прилику и да позове све грађане општине Варварин да искористе своје уставно право и изађу на недељне изборе за председника Републике Србије.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x