In memoriam: Др Драгослав Арсић

Поводом смрти др Драгослава Арсића, одборника у Скупштини општине Варварин, саучешће породици, пријатељима и колегама упутио је председник општине Варварин Војкан Павић.

“Искрено жалимо због смрти колеге и пријатеља др Арсића и у име општине Варварин и своје лично име упућујем изразе најдубљег саучешћа његовој породици, пријатељима и колегама. Др Драгослав Арсић био је изузетан човек и признат стручњак и веома смо тужни и потресени овом тужном вешћу. Памтићемо га као изванредног доктора и стручњака који је свима излазио у сусрет и помогао многим људима“, рекао је председник Павић.

Др Драгослав Арсић, специјалиста пнеумофизиолог и одборник СНС у Скупштини општине Варварин, преминуо је у недељу у нишком Клиничком центру после кратке и тешке болести, у 70. години живота. Др Арсић је рођен 6. октобра 1949. године, а за одборника локалног парламента биран је више пута. Био је члан СНС од оснивања.

Председник општине Варварин Војкан Павић упутио је и најдубље изразе саучешћа породицама које су од последица корона вируса COVID-19 изгубиле своје најмилије.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x