Иван Миленковић нови начелник Полицијске управе Крушевац

За новог начелника Полицијске управе Крушевац постављен је потпуковник полиције Иван Миленковић, саопштено је из Министарства унутрашњих послова. Миленковић је рођен у Крушевцу 1972. године. Завршио је Вишу школу унутрашњих послова, после чега је дипломирао на Правном факултету и има положен правосудни испит.

Радни век провео је у Полицијској управи Крушевац, где је почео да ради 1997. године. Током каријере прошао је све фазе у раду и напредовању, од позорника, преко инспектора и касније руководиоца групе за крвне и сексуалне деликте, да би од 2016. године до именовања на нову функцију обављао дужност начелника одељења Криминалистичке полиције у Полицијској управи Крушевац.

Иван Миленковић је за исказане резулатате у раду више пута награђиван од стране министра унутрашњих послова. Миленковић је ожењен и отац је три сина.

У саопштењу се наглашава да је Миленковић поводом постављења на место начелника Полицијске управе Крушевац, у осврту на досадашњи рад истакао стабилно стање безбедности и добру сарадњу са свим институцијама на подручју Полицијске управе Крушевац и да ће се и убудуће залагати за очување стабилне безбедности, заштиту грађана и имовине и јачање поверења грађана у полицију.

Досадашњи начелник Полицијске управе Крушевац, Миљан Петровић, распоређен је на нову дужност у Полицији.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x