Крушевачка Комунална полиција добила нове униформе

Крушевачка Комунална полиција добила је од стране бившег градоначелника Крушевца Братислава Гашића личну вредну донацију, нове, летње униформе које ће допринети опремљености ове Службе, али и препознатљивости комуналних полицијаца на редовним дужностима које обављају на терену.

Чину уручења претходио је састанак у крушевачкој Градској управи коме су присуствовали и градоначелница овог града Јасмина Палуровић, председник Скупштине Живојин Милорадовић, заменица градоначелнице Весна Лазаревић и начелник Градске управе Иван Анђелић.

Бивши градоначелник Братислав Гашић захвалио се Комуналној полицији на савесном и одговорном обављању професионалних задатака, нагласивши да су, од када је ова Служба оформљена 2012, само једном добили нови одевни део опреме, зимске јакне.

Нова службена униформа испуњава највише професионалне стандарде, а у име 26-оро комуналних полицајаца на донацији се захвалио Зоран Миленковић.

У склопу активности на комплетном уређењу града, Гашић је најавио завршетак замене уличних сијалица ЛЕД расветом, попуњавање ударних рупа на свим путевима, уклањање дивљих депонија и др. Такође, планира се и набавка нових машина за ЈКП.

У наредном периоду, инфраструктурни радови биће фокусирани на центар града, с обзиром на обележавање низа јубилеја значајних за град Крушевац.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x