Нова пешачка стаза и паркинг зона код средње и основне школе у Варварину

У току су завршни радови на постављању бехатон плоча код Средње школе Варварин и ОШ “Јован Курсула”, док ће на десној страни ове улице бити постављене растер плоче чиме ће ова улица у потпуности бити уређена, а такође ће бити и уређена паркинг зона.

Директор ЈКП “Варварин” Дејан Ракић, оценивши да се овом делу града креће велики број како ђака тако и аутомобила, истиче да ће ова улица после завршетка радова добити изглед једне потпуно уређене улице, са пешачким стазама и паркинг зоном.

Ракић најављује и да ће, на захтев Месне заједнице Варош Варварин, у наредном периоду бити уређене још неке пешачке зоне у самом Варварину тако да се очекује да у наредном периоду буде уређена пешачка стаза од Поште до Аутобуске станице, а очекује да током ове године буде уређена и пешачка стаза од Предшколске установе “Наша радост” до Дома здравља “Др Властимир Годић”.

“У плану нам је и да у наредним годинама покушамо да све улице у строгом центру града, где наши суграђани користе пешачке стазе, уредимо и да поставимо бехатон плоче”, каже директор ЈКП “Варварин” Дејан Ракић.

Радове на постављању бехатон стаза у Светосавској улици у Варварину обишли су председник Скупштине општине Драгољуб Станојевић и помоћници председника општине за друштвене делатности и пољопривреду, Оливер Бркић и Дејан Милановић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x