Марко Јелић на челу ФК Млади Радник, најављује повратак на старе стазе успеха

У време кад су сви полако почели да дижу руке од некадашњег гиганта из Бачине, Фудбалског клуба Млади Радник, функцију председника је преузео бивши најперспективнији судија окружних лига Марко Јелић.

Нови председник је већ увелико у послу и преговара са неколико звучних имена која би требало у наредном периоду да појачају клуб и, уз бачинску децу, чине окосницу тима.

Према Јелићевим речима, никако се не сме допустити да клуб и даље настави са стагнацијом, оформљен је тим који би требало да клуб постави на стабилне гране и бар на неки начин врати стару славу Младом Раднику, једном од најстаријих клубова на овим просторима.

“Клубови као што је Млади Радник никад пропасти неће, традиција је на нашој страни и идемо даље у нове победе”, поручује нови председник Марко Јелић Маре.

Млади Радник је иначе, у временима своје славе, дочекивао и гостовао клубовима попут Новог Пазара, Јавора из Ивањице, Полимља, Црвене Заставе из Крагујевца, краљевачке Слоге итд. Нова опрема је стигла и нове гарнитуре дресова су ту, тако да мало фали Младом Раднику да опет буде онај стари.

У клуб су стигли и повратници Никола Јелић и Марко Радовановић као и Дарко Савић, док се судбина Стефана Радосављевића решава за пар дана. Очекује се од повратника у тим да својим искуством допринесу стабилности у игри и у комбинацији са млађим играчима прикажу зашто их је публика на легендарном Бубану награђивала годинама аплаузима.

За крај, можда и најмлађи председник једног фудбалског клуба у Србији поручује: “Не плашим се изазова који носи један овакав посао, даћу све од себе да у годинама које долазе вратим Млади Радник на старе стазе успеха!”

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x