Млади врњчани на Сајму туризма у Љубљани

На 28. Сајму туризма у Љубљани, у организацији Туристичког савеза Словеније, уприличен је 14-ти по реду Међународни фестивал туристичког предузетништва за средњошколце под називом “Више знања за више туризма”.

У конкуренцији од 43 школе из Словеније, Италије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Србије, Угоститељско туристичка школа из Врњачке Бање је, по одлуци петочланог жирија, освојила Златно признање у три категорије: писаном раду на тему “Потујем, тореј сем”, израђеном промоцијском споту и презентовању виртуелног туристичког производа.

“Основна сврха пројекта је промовисање интеграције формалног образовања стеченог у школи и развијања креативности и предузетништва средњошколаца на подручју туризма. Ученици Магдалена Јевђић, Марко Милојевић, Јована Вранић, Тамара Ђурђевић, Милица Алексић и Ивана Трнавац представили су се пројектом под називом “Лето у ритму музике” у оквиру којег су, поред представљања туристичке понуде Врњачке Бање, акценат ставили на једну од најмасовнијих музичких манифестација у Србији, која се већ десет година одржава у Врњачкој Бањи у августу месецу, а то је Ловефест – фестивал електронске музике. Обзиром да је реч о туристичким техничарима они су овом приликом представили свој тродневни туристички аранжман намењен младима и свима који се тако осећају, а који би се реализовао у периоду одржавања поменуте манифестације”, рекла нам је професор Марија Каравесовић, а с њеним мишљењем сложила се и њена колегиница Снежана Топаловић.

Оне су додале да је ово још један показатељ квалитета Угоститељско туристичке школе у Врњачкој Бањи пожелевши ученицима успеха и нових признања у наредном периоду.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x