Најбољим трстеничким ученицима и студентима уручене стипендије

У Ликовном салону Дома културе у Трстенику, на скромној свечаности, новој генерацији најбољих ученика и студената уручене су одлуке и новчане награде у оквиру стипендија за септембар, октобар и новембар месец ове године.

“Ово је била прилика да покажемо колико ценимо њихов труд, залагање и резултате које су постигли и да им се захвалимо што су били најбољи амбасадори Трстеника, а руководство локалне самоуправе ће се и даље залагати да се ученицима и студентима омогуће још бољи услови за учење и друге активности. Њихови успеси су видљиви и ми се поносимо са свим досадашњим успешним генерацијама”, поручила је Милена Турк, председница Општине Трстеник.

Председница Управног одбора Фонда за младе таленте општине Трстеник Сања Радојковић каже да је на конкурсу Фонда, од пријављених 86, критеријуме задовољило 82 кандидата и на тај начин они су постали добитници стипендија.

“Што се тиче висина износа награда, ми смо се о томе договорили са руководством општине Трстеник и награда је за ову школску годину износила од 6.000,00 до 10.000,00 динара. Овом приликом се захваљујем општинском руководству са којим имамо изузетну сарадњу, што је из буџета издвојила овога пута 6 милиона и 380 хиљада динара. Ово је још једна потврда да млади таленти нису сами, да смо ми уз њих и да поштујемо њихове вредности и резултате. Позивамо их да се после завршених студија врате у Трстеник и да тиме дају свој допринос развоју наше општине”, истакла је Сања Радојковић, председница УО Фонда за младе таленте општине Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x