Најбољим трстеничким ученицима и студентима уручене одлуке о стипендијама

Новој генерацији ученика и студената, корисницима Фонда за младе таленте општине Трстеник, на скромној свечаности у Ликовном салону Дома културе у Трстенику уручене су одлуке о стипендирању. На почетку овог скупа присутнима обратио се председник општине Трстеник, Александар Ћирић, честитавши им на досадашњим успесима.

“Као и много пута до сада, најбољим ученицима и студентима наше општине, који на најбољи начин репрезентују нашу општину и промовишу наш образовни систем, поделили смо одлуке о стипендијама. Честитам им на постигнутим успесима до сада, али желим им и нове успехе у наредном периоду. С обзиром да се у Трстенику привреда полако опоравља, као и изградња ауто пута у оквиру “Моравског коридора”, имаћемо сигурно и више инвеститора, а самим тим и већих запошљавања нових, поготово младих, радника. То је и шанса да нам млади стручњаци после школовања остану у нашој средини где ће дати свој допринос, а не да иду у друге средине”, истакао је председник Ћирић.

Присутнима се обратио и мр Драган Трифуновић, заменик председника Управног одбора Фонда за младе таленте општине Трстеник, рекавши да је ове године било велико интересовање за стипендије. Пријавило се 111 кандидата, међутим, строго поштујући правилник, стипендије је добило 100 ученика и студената, по категоријама то је од 7.500,00 до 10.000,00 динара месечно.

Одлуке о стипендирању најбољим ученицима и студентима у општини Трстеник поделили су на свечаности председник општине Александар Ћирић, његов заменик Љубиша Марковић, помоћник председника Радомир Милуновић и заменик председника Управног одбора Фонда за младе таленте општине Трстеник мр Драган Трифуновић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x