Напредак се растао са тренером Гаћиновићем

ФК Напредак је прекинуо сарадњу са шефом стручног штаба Владимиром Гаћиновићем, на његов захтев, после неочекиваног пораза од Радника из Сурдуоице на стадиону под Багдалом. Тренер Гаћиновић је био врло незадовољам издањем својих пулена на утакмици са Сурдуличанима, што није крио на конференцији за медије, непосредно по завршетку утакмице.

“Данас што смо презентовали крушевачкој публици је брука и срамота и у таквим ситуацијама себе сматрам главним и командујућим. Ако је неко задовољан плеј – офом у Крушевцу, или Клубу, ја нисам. Имам пуно веће амбиције, него ово што је данас Напредак играо и то не личи Напредак”, изјавио је он.

Из клуба поручују да се ФК Напредак потрудио да у сваком погледу испоштује Владимира Гаћиновића и обезбеди екипи, па и њему лично, максималне услове за припреме, тренинге, карантине, да се остваре клупске, самим тим и личне амбиције.

“Нико у Клубу није задовољан издањем против Радника, а са клупе је дириговао управо Владимир Гаћиновић, нико други. Нити је било ко у Клубу задовољан после пораза од ИМТ-а, па претходног ремија са Новобеограђанима, као ни поразом од Железничара, посебно елиминацијом из Купа од прволигаша Вршца, али је тренеру Владимиру Гаћиновићу пружена подршка и он је указано поверење искористио добро, између осталог да значајно поправи лични рејтинг на великим утакмицама, евентуално добије уноснију понуду за посао. Или је разочаран, што је у последње четири утакмице, које су давале шансу за излазак у Европу, против слабије рангираних противника, иако је имао безрезервну подршку Клуба, играча и навијача, освојено само четири, од могућих 12 бодова”, каже се у саопштењу Клуба.

Даље се каже да ФК Напредак не жели у својим редовима незадовољне појединце, свестан да као велики Клуб, не само на српским, већ и ширим просторима има могућност да ангажује стручњаке, као и играче, којима ће бити част да буду део Напреткове породице.

“Због тога је жеља Владимира Гаћиновића услишена и сарадња окончана и желимо му успех и срећу у даљој каријери”, закључује се у саопштењу.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x