“Nice Travel” организује 4-дневни излет у Букурешт

Туристичка агенција “Nice Travel” из Варварина, у сарадњи са Туристичком агенцијом “Via Travel”, организује путовање у Букурешт за време државног празника, Дана примирја у Првом светском рату. Путовање је планирано у периоду од 09. до 12. новембра 2018. године, а цена је 89 евра.

Према програму путовања полазак из Варварина је планиран 09. новембра у вечерњим сатима, долазак у Букурешт наредног јутра после чега следи обилазак града са водичем: Сала Палатулуј, зграда Скупштине, зграда Секуритатеа, Опера, Национална банка, стари историјски центар са затвором и црквом, зграда Парламента…

За трећи дан планиран је одлазак у Терме и слободно разгледање града, док је 12. новембра, пре поласка за Србију, у плану одлазак до тржног центра. Све ближе информације заинтересовани могу добити путем бројева телефона: 037/787-319; 063/88-234-88; 060/66-234-88 или лично у агенцији “Nice Travel” у центру Варварина.

Букурешт је главни град и индустријски, културни и трговински центар Румуније. Налази се у јужном делу земље, у историјској покрајини Влашка, на реци Дамбовици. Букурешт носи епитет “малог Париза” или “Париза истока”. Простире се на 228 квадратних километара и у граду живи око 2 милиона становника. Град је богат парковима, од којих је најпознатији Цишмиђу. Као престоница велике државе Букурешт има веома развијен културни живот са бројним позориштима, музејима, библиотекама, галеријама, културним центрима. Ту су и државна опера и филхармонија.

Терме Букурешт лоциране су северно од Букурешта, на само 10 минута од центра Терме Букурешт су велнес концепт за модеран животни стил посвећене томе да се осећате добро. Амбијент је дизајниран тако да вам помогне да се у потпуности одвојите од ужурбаног градског живота. Температура унутар Терми је 29-30 степени целе године. Термална вода долази из дубина и снабдева 9 базена, 6 сауна, 4 турске бање и 16 водених тобогана. Терме Букурешт су и највећа ботаничка башта Румуније са преко 800.000 биљака, укључујући 1500 палми, бесконачно много орхидеја и других јединствених врста. Уз објекте за забаву и рекреацију које су потпуно нове за Румунију Терме Букурешт су савршено место за целу породицу. Оне су савршено место за експериментисање са велнес културом на највишем нивоу.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x