Новак Ђоковић почасни грађанин Трстеника

На 13. по реду седници Скупштине општине Трстеник једна од тачака дневног реда била је одлучивање о признањима заслужнима која ће бити уручена на свечаној академији поводом Дана општине Трстеник 15. октобра, а одборници су показали и велику хуманост тиме што су се одрекли својих дневница које ће бити усмерене за лечење бебе Исака Брадића који болује од панкреатитиса.

Октобарску награду општине Трстеник одборници су доделили Анђелки Атанасковић, министарки привреде, јер је дала велики допринос развоју привреде Расинског округа, а посебно опоравку и стабилној производњи у ППТ “Наменска” у Трстенику, као и за помоћ локалној самоуправи и учешћу у многим хуманитарним акцијама.

Наш тенисер, првак света и амбасадор Србије у овом спорту Новак Ђоковић, проглашен је за почасног грађанина Трстеника, а захваљујући његовој Фондацији изграђен је Дечији вртић. Почасни грађанин Трстеника је и Ирена Вујовић, министарка заштите животне средине.

Трстеничанин, државни репрезентативац у стрељаштву и освајач бронзане медаље на Олимпијским играма у Токију Миленко Себић примиће признање Заслужни грађанин општине Трстеник, а признање за Заслужну организацију биће уручено др Жаклини Ристић, директорки трстеничког Дома здравља “Ср Сава Станојевић”, као и Народној библиотеци “Јефимија”.

Захвалнице општине Трстеник добиће Љубиша Радојевић из Канаде, волонтери Канцеларије за младе, Миљан Лазетић из Београда, трстеничко предузеће “Мебит”, проф. биологије Драгана Јовановић из Лозне, др Павле Топаловић, успешна млада куглашица Кристина Трошић, као и атлетичари, чланови штафете 4×100 метара Огњен Петровић, Вања Ивановић, Виктор Вукчевић и Андрија Несторовић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x