Одржана 18. седница Скупштине општине Варварин, Виолета Чолаковић нова заменица председника општине Варварин

На 18. седници Скупштине општине Варварин, заказаној по хитном поступку, на дневном реду нашло се 8 тачака. Поред разматрања предлога Одлуке о покретању поступка ликвидације ЈП “Морава” Варварин-Ћићевац и престанку мандата актуелног директора овог јавног предузећа Слободана Симића, одборници су усвојили и предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о социјалној заштити општине Варварин, а донет је и Локални антикорупцијски план.

Одборници варваринског парламента бирали су и новог заменика председника општине, пошто је досадашња заменица председника др Виолета Лутовац Ђурђевић поднела оставку из личних разлога, па је уместо ње једногласно изабрана одборница са листе Српске напредне странке (СНС), дипломирани економиста Виолета Чолаковић за коју је гласало свих 34 присутних одборника.

У првом обраћању новоизабрана заменица председника општине Варварин Виолета Чолаковић захвалила се одборницима на избору и једногласној подршци и додала да је та подршка обавезује да функцију обавља, пре свега, у интересу грађана, уједно честитавши свим грађанима општине Варварин предстојеће празнике.

Нова заменица председника општине Варварин Виолета Чолаковић рођена је 01.06.1972. године у Крушевцу. Економски факултет завршила је у Нишу 1996. године, удата је, мајка двоје деце и живи у Бачини. Каријеру започиње 1997. године у Општинској управи Варварин где средином фебруара месеца 1999. год. прелази на место инспектора теренске контроле (Финансијска полиција Крушевац – одељење у Варварину).

У априлу 2002. прелази из Финансијске полиције у Пореску управу општине Варварин на радно место инспектора канцеларијске контроле и ту остаје све до 2005. године када је постављена на функцију шефа експозитуре Пореске управе у Варварину коју обавља све до именовања на функцију заменице председника општине Варварин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x