Темнић Инфо

Темнићки информативни портал

Одржана 29. седница Скупштине општине Варварин, усвојен нови Пословник о раду

1 min read

На 29. седници Скупштине општине Варварин пред одборницима нашло се 18. тачака. После усвајања Записника са 28. седнице локалног парламента, одборници су усвојили предлоге Пословника о раду Скупштине општине Варварин, као и Одлуку о Месним заједницама, док су одборници опозиције на самом почетку напустили скупштинску салу, захтевајући да се утврди кворум.

У наставку заседања, пошто је утврђено да је у сали присутно 22 одборника владајуће коалиције, потврђен је мандат новом одборнику Милашину Бојићу, пољопривреднику из Карановца, изабраном са изборне листе “Ивица Дачић – СПС, ЈС – Драгољуб Станојевић”, који ће у скупштинским клупама заменити страначког колегу Оливера Бркића који је на претходној седници поднео оставку.

Одборници су усвојили и Одлуку о накнадама за коришћење јавних површина за територију општине Варварин, Извештаје о раду за 2018. годину председника општине Варварин, Општинског већа, Општинске управе, Спортског центра “Темнић”, Општинске библиотеке Варварин, Центра за социјални рад, као и Извештаје о финансијском пословању и раду Дома здравља “Др Властимир Годић” и Финансијски извештај ПУ “Наша радост”.

Разматрани су и предлози Програма Центра за социјални рад за општине Варварин и Ћићевац за 2019. годину, а усвојен је и предлог Решења о разрешењу и именовању члана Школског одбора Основне школе “Драги Макић” из Бошњана.

One Thought on Одржана 29. седница Скупштине општине Варварин, усвојен нови Пословник о раду
  Dragan
  1 Apr 2019
  4:21pm

  Vazno da su dosli da se jave za dnevnice a posle izlaze napolje, neradnici al i dalje drcni na pare. Sramota.

  0
  0

Оставите коментар