Општина Трстеник активно ради на унапређењу локалне инфраструктуре

Грађевински радови на уређењу сеоских пољских путева и асфалтирање некатегорисаних деоница путева настављају се према плану и приоритетима на подручју трстеничке општине, а као и увек до сада у обиласку радова присутни су представници локалне самоуправе, на челу са председницом општине Миленом Турк и њеним замеником Дејаном Раковцем.

Тако су радови на асфалтирању некатегорисаних путева завршени у насељеном месту Селиште, где је асфалтирана деоница пута у дужини од 175 метара, након тога је у насељеном месту Пајсак, у засеоку Миљковићи, асфалтирана деоница пута у дужини од 200 метара, као и деоница пута у насељеном месту Тоболац.

Заједничким снагама локалне самоуправе и Дунав осигурања реконструисана је Балон сала на спортским теренима која је била знатно оштећена услед невремена и јаког ветра, чиме је створена поновна могућност за клубове и појединце да у случају заузетости термина у Хали спортова овде могу да тренирају у затвореним условима и услед лошег времена и ниских температура.

У потпуности је реновирана и матична зграда Основне школе “Раде Додић” у насељеном месту Милутовац, а Министарство рударства и енергетике одобрило је општини Трстеник у ове сврхе 26 милиона динара за пројекат енергетске ефикасности. Грађевински и други радови настављају се и даље, до завршетка грађевинске сезоне, сазнајемо од председнице општине Трстеник Милене Турк која ових дана са сарадницима и председницима Месних заједница обилази радове.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x