Општина Варварин добила минибус

Општина Варварин богатија је за ново возило, минибус, за чију набавку је средства обезбедио Кабинет министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику, а кроз програм мера популационе политике за 2020. годину.

“Извршена је примопредаја возила, у питању је минибус марке “Fiat Ducato” произведен 2020. године за који смо добили средства као локална самоуправа, а преко конкурса Кабинета министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику”, истиче председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић подсетивши да је вредност пројекта преко 8,5 милиона динара, док је вредност возила које је добила општина Варварин око 6 милиона динара са ПДВ-ом.

“То је заиста вредна донација за нас, минибус је већ у власништву општине Варварин, док ће остали део пројекта у наредном периоду бити реализован кроз програм уређења канцеларије у облику “Клуба родитељства”, у канцеларији Месне заједнице Варош Варварин и набавку играчака за потребе вртића”, наглашава др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Она је у име општине Варварин упутила захвалност Кабинету министра без портфеља задуженом за демографију и популациону политику на средствима обезбеђеним кроз овај пројекат која су од велике користи за општину кроз сва три поменута дела пројекта.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x