Наставак реконструкције државног пута II А реда кроз Горњи Катун и Обреж на пролеће 2021. године

Председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић и председник Скупштине општине Војкан Павић одржали су радни састанак са Зораном Стојисављевићем, извршним директором одржавања државних путева I и II у Јавном предузећу “Путеви Србије”.

По речима председнице општине Варварин др Виолете Лутовац Ђурђевић, састанак је био веома успешан, изложен је проблем који је требао бити решен током ове године, а ради се о наставку асфалтирања и ојачавања коловозне траке са изградњом пешачких стаза кроз Горњи Катун и Обреж.

“Наш задатак је био да одрадимо пројектну документацију, ми смо то завршили и исту предали директору Стојисављевићу и од њега добили обећање да сути радови планирани буџетом за идућу годину тако да наставак тих радова већ очекујемо у априлу месецу наредне године”, истиче председница општине Варварин.

Прва фаза радова завршена је крајем септембра 2019. године када је кроз Горњи Катун реконструисан коловоз у дужини од 1.300 метара, уз проширења пута, изграђена је и атмосферска канализација, а одрађени су и тротоари и са једне и са друге стране улице.

Деоница од школе у Горњем Катуну, као и кроз цео Обреж, у дужини нешто више од 5 км, а уз подршку Владе Републике Србије, према најавама, биће реконструисана на пролеће 2021. године.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x