Општински одбор Нове Србије у Трстенику прешао у СНС

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Трстенику одржана је заједничка конференција за медије на којој су свој прелазак у редове СНС-а озваничили чланови Општинског одбора Нове Србије Трстеник.

После одлуке руководства Нове Србије да не подржи заједничког кандидата владајуће коалиције, Александра Вучића, за предстојеће председничке изборе, како је речено овом приликом, чланови Нове Србије у Трстенику, попут већине одбора у Србији, прешли су у редове СНС-а.

“Након одлуке да Главни одбор Нове Србије не пружи подршку Александру Вучићу, решили смо да наш општински одбор у Трстенику иступи из НС и приступи СНС. Разлог је и тај што су наши одбори у Трстенику у претходном периоду добро сарађивали и ми ћемо од данас још боље сарађивати”, каже доскорашњи председник ове странке у Трстенику Ивица Савић.


Председник трстеничких напредњака и општине Трстеник Александар Ћирић истакао је да је данашње приступање чланова Нове Србије у редове напредњака само доказ квалитетне политике која се води на локалу, док је члан Председништва Главног одбора СНС-а Братислав Гашић пожелео добродошлицу бившим члановима Нове Србије, нагласивши да је СНС једна велика породица која броји преко 650.000 чланова.

“„Приступањем СНС-у су показали шта мисле о политици њиховог бившег председника, политици уцена и политици директорских фотеља. Видите да одбори НС широм Србије не прихватају политику њиховог Главног одбора и не дају им подршку, јер то није природно. Не могу да прихвате да интереси једног човека буду испред интереса Србије и зато су и реаговали на овај начин”, нагласио је Гашић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x