Главни одбор СПС-а подржао Вучића

Главни одбор Социјалистичке партије Србије (СПС), на седници коју је данас водио председник СПС-а Ивица Дачић, потврдио је одлуку Председништва ове партије да се подржи кандидатура Александра Вучића за председника Србије.

“Време је за брзину и одлучност, живимо у свету у ком је кључна реч нестабилност, на глобалном нивоу. Остати на својим ногама је кључна ствар коју носе председнички избори”, поручио је Дачић обраћајући се члановима Главног одбора СПС-а и додао да није важно ко има подршку Русије, а ко Запада, већ ко има подршку грађана Србије.

“Нама треба јака и стабилна Србија и зато ми немамо никакву дилему. Ово није прича о нашој странци или СНС-у или о позицијама које неко треба да обавља, већ прича о јасном и брзом одговору хоће ли Србија да иде стабилним путем. И у том смислу сви за једног – један за све!”, нагласио је Дачић додавши да се зато СПС определио да наступи у једном фронту.

Он је истакао да СПС може да има председничког кандидата и да је и он био спреман да буде председнички кандидат, али због стабилности, предложено је да то буде Александар Вучић поручивши да је Вучић заједнички кандидат. “Он је и наш кандидат, нисмо ни размишљали о Томиславу Николићу”, поручио је Дачић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x