Основан одбојкашки клуб Антена 08 – Темнић, упис нових чланова у току

Општина Варварин и општински Спортски савез су од 17. јула ове године богатији за још један спортски колектив! Управо тог дана, након више од годину дана рада школе одбојке у Варварину. у организацији одбојкашког клуба Антена 08 из Крушевца, покренута је иницијатива за формирање новог одбојкашког клуба.

Уз помоћ Спортског савеза општине Варварин и одбојкашког клуба Антена 08 идеја је претворена у стварност тако да данас у Варварину имамо одбојкашки клуб Антена 08 – Темнић у којем своје прве спортске кораке чини више од 40 детета из Варварина, Ћићевца, Обрежа, Бошњана, Горњег и Доњег Катуна, Бачине…

“У клубу сва деца добијају прилику да играју, јер пре свега желимо да развијамо здраве животне стилове и победнички дух код младих”, рекли су нам у клубу, додајући да је формирана и пионирска селекција која ће се ове сезоне такмичити у пионирској лиги, под окриљем Одбојкашког савеза Србије.

Након учешћа чланова клуба на многим пријатељским утакмицама, ових дана ОК Антена 08 – Темнић се припрема за прво учешће на међународном турниру “ЛУДАЈА КУП 2022” који се одржава у Кикинди. На овом турниру учествоваће пионирска екипа која ће одмерити снаге са својим вршњацима из околних земаља.

У клубу напомињу да је тренутно у току упис нових чланова.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x