Почиње сезона купања на базенима СЦ “Темнић”

Сезона купања на отвореним базенима СЦ “Темнић” почиње 24. јуна, а поред купања ова установа посетоцима нуди и богат спортско – рекреативни садржај, али и завбавни садржај који почиње великом журком у ресторану који се налази у склопу базена 25. јуна, рекла нам је директорка Ана Видојевић.

“На отвореним базенима све је спремно за почетак нове летње сезоне, сезона купања почиње 24. јуна и тог дана улаз на базене ће бити бесплатан за све купаче. Током сезоне цена дневне карте износиће 200 динара, лежаљку ће посетиоци моћи да изнајме за 100 динара, док ће за децу узраста до 7 година улаз бити бесплатан, наравно, уз пратњу родитеља”, наводи директорка Ана Видојевић и додаје да су бесплатне улазнице за носиоце Вукових диплома школа у темнићком крају и ове године обезбеђене.

Радно време отворених базена СЦ “Темнић” је од 10 до 19 часова, а посетиоци могу да користе и игралишта за одбојку, мали фудбал, кошарку. Ресторан у понуди има богату понуду хране и пића, а планиран је и богат музички програм током јула и августа.

“Позивамо све наше суграђане, али и наше драге госте из околних општина да дођу, да се опусте, расхладе и предстојеће лепе летње дане проведу на нашим базенима у Варварину”, поручује директорка СЦ “Темнић” Ана Видојевић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x