Ани Видојевић нови мандат на месту директора СЦ “Темнић”

За директора Спортског центра “Темнић” на 9. седници Скупштине општине Варварин реизабрана је Ана Видојевић, која је и у протеклом четворогодишњем мандату вршила ту функцију. За време првог мандата на челу ове установе, доста тога се улагало на побољшању услова рада и функционисања, а оно што следи то је легализација Хале како би се конкурисало код надлежних министарстава за комплетну реконструкцију.

Поред поновног покретања Великог новогодишњег турнира у футсалу, који 2020. године није био одржан из оправданих разлога, а због пандемије корона вируса, у протекле четири године се радило на сређивању ресторана, простора код отворених базена, а заменом топлотних пумпи покренуто је и грејање у Хали спортова. На самом почетку мандата, 2017. године реконструисане су и свлачионице.

“За протекли период могу да истакнем да смо вратили и успешно организовали Велики новогодишњи турнир у малом фудбалу где је забележен велики број посетилаца како из наше општине, тако и из околних. Поред тога, извршена је санација и фарбање отворених базена, направљен је велики шанк, постављена декоративна расвета, обновили смо и намештај тако што смо набавили нове барске столице и столове, а што је допринело успешној организацији великог броја забава и прослава”, подсећа директорка Ана Видојевић.

На отвореним базенима протеклих година је одржано више концерата, а наступала су позната имена домаће естраде, тако да је план, након пандемије корона вируса, да се настави са том праксом како би млади у општини Варварин имали своје место за дружење и забаву.

“Трудили смо се и да уредимо и наш ресторан, тако да на самом старту мог првог мандата је у оквиру ресторана постављена нова подна и зидна керамика и урађена декоративна расвета што је допринело да СЦ “Темнић” бележи велики број организованих прослава, рођендана, веридби и свадби. Такође смо наставили и са припремом топлих оброка за Народну кухињу, а куповином новог возила смо знатно подигли квалитет испоруке тих оброка. Почетком ове године, у веома отежаним условима, успели смо да извршимо и замену топлотних пумпи и покренемо грејање за кориснике Хале спортова, што је још један од успеха којим се могу похвалити”, нагашава директорка Видојевић

Када је у питању предстојећи период, очекивања нове/старе директорке су да се прво ситуација изазвана пандемијом корона вируса нормализује и да Спортски центар “Темнић” поново крене са радом, како у организацији спортских дешавања, тако и са својим програмима на отвореним базенима. У међувремену ће се радити на легализацији Хале спортова, а у плану су и санација тоалета, као и даље сређивање и одржавање отворених базена.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x