Подршка Министарства државне управе и локалне самоуправе Општини Варварин

У кабинету министра за државну управу и локалну самоуправу одржан је састанак ресорног министра Бранка Ружића и државног секретара Зорана Касаловића са председником Општине Варварин Војканом Павићем, председником Скупштине општине Драгољубом Станојевићем и начелницом Општинске управе Горданом Петровић.

Представници Општине Варварин на састанку са министром Ружићем и државним секретаром Касаловићем указали су на актуелне проблеме са којима се сусреће Општина Варварин и начине решавања истих, а у оквирима надлежности ресорног министарства.

Разговор је протекао у конструктивној атмосфери, министар је имао разумевања за изнешене проблеме, а акценат је стављен на конкурс Министарства државне управе и локалне самоуправе на којем је конкурисала и Општина Варварин својим пројектом, наставком изградње водовода од Варварина до Бачине.

Министар Ружић је, од стране локалног руководства, упознат и са проблемима популационе политике, који се односе на одлив становништва из Општине Варварин, а разговарало се и о проблемима из области екологије које је министар препознао и поручио да ће се трудити, у домену својих могућности, да помогне напоре руководства Општине Варварин за ублажавање ових проблема.

Министар Ружић приликом прошлогодишње посете Варварину
0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x