Предшколска установа “Наша радост” прославила 39. рођендан

Сечењем славског колача у просторијама Предшколске установе “Наша радост” обележен је 14. Октобар, Дан ове образовне установе. Ове године, као и прошле, због превентивних мера донетих ради спречавања ширења пандемије корона вируса, није одржана традиционална приредба предшколаца поводом 39. рођендана “Наше радости”.

У присуству запослених и општинског руководства обред резања славског колача обавио је свештеник Дејан Миленковић, док је овогодишњи колачар Данијела Марковић колач предала Тамари Јеремић. Свечаности уприличеној поводом Дана установе присуствовали су заменик председнице општине Дејан Милановић, председник Скупштине општине Војкан Павић, његова заменица Јелена Весић и помоћник председнице Александар Марковић.

Директорка ПУ “Наша радост” Драгана Савић истиче да је Дан вртића, 14. Октобар и празник Покрова Пресвете Богородице и ове године обележен у специфичним условима, у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом и изразила очекивање да ће јубилеј, 40. година “Наше радости”, бити прослављен како доликује, уз учешће малишана и традиционалну приредбу.

“Најлепши део представљања једне предшколске установе су дечије прославе и приредбе, тако да очекујемо да што пре изађемо из ове ситуације и да наставимо нормално са нашим активностима. Међутим, у условима какви су данас наша установа слави 39. рођендан, наредне године славимо јубилеј, 40. година од постојања установе. У овом тренутку имамо доста уписане деце, све активности везане за Дан вртића родитељи могу да похледају путем својих вибер група, у сарадњи са васпитачима који објављују видео садржаје и активности и да виде једноставно како деца проводе и прослављају Дан установе у оквиру својих васпитних група”, наводи директорка Драгана Савић.

Она је свим васитачима ПУ “Наша радост”, запосленима, деци и родитељима, корисницима њихових услуга, упутила честитке поводом Дана установе пожелевши им, пре свега, добро здравље, успех на свим пољима и добру узајамну сарадњу.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x