Представници Филозофског факултета Универзитета у Нишу реализовали радионицу “Упознај своје емоције” у Средњој школи Варварин

Средња школа Варварин била је домаћин представника Департмана за психологију Филозофског факултета Универзитета у Нишу, који су са ученицима трећег и четвртог разреда реализовали радионицу на тему “Упознај своје емоције”. Емотивна регулација, технике за бољу комуникацију – битне су теме за младе, стога су ученици радо учествовали у реализацији ове активности.

Предавачи Ивана Сврзић, Илија Тасић и Нина Гашић потрудили су се да приближе ученицима појмове: емоције, емоционална интелигенција, емпатија, технике регулације емоција, а за матуранте је, у холу школе, организована промоција департмана Филозофског факултета у Нишу, што ће можда помоћи неодлучнима да изаберу свој будући позив.

Департман за психологију Филозофског факултета Универзитета у Нишу има акредитоване студијске програме на сва три нивоа студија. Сваке школске године основне академске студије уписује 80 до 90 студената, при чему је број пријављених два до три пута већи. На мастер нивоу студија постоје четири модула (Клиничка психологија, Развојно-педагошка психологија, Психологија рада и Социјална психологија), где се годишње уписује око 50 студената, док трећи ниво студија броји до 10 студената по години.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x