Фондација “Хумана срца” донирала компјутере трстеничким основним школама

Успешна сарадња Фондације “Хумана срца” из Београда са локалним самоуправама у Србији настављена је и у склопу својих активности представници ове Фондације посетили су општину Трстеник. Након радног састанка са председницом општине Миленом Турк и чланицом Општинског већа задуженом за просвету и културу Иваном Димитријевић обишли су подручно одељење ОШ “Миодраг Чајетинац Чајка” у Угљареву и ОШ “Љубивоје Бајић” у Медвеђи и том приликом донирано је 16 лаптопова, уз пратећу компјутерску опрему за ове основне школе трстеничке општине.

“Неке школе немају довољан број рачунара који би омогућили ученицима да искористе све предности модерних технолошких алата, па је то био разлог да наша Фондација буде активно укључена у акцију помоћи основним школама у мањим локалним заједницама”, рекла нам је у краћој изјави Бојана Лазаревић испред поменуте хумане Фондације и напоменула да је ова Фондација реализовала велики број акција различитог карактера широм Србије.

Она је додала да ће се са акцијама наставити и у наредном периоду у школама трстеничке општине, а у име свих основних школа велику захвалност изразио је Иван Нешић, директор ОШ “Љубивоје Бајић” у Медвеђи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x