Припремни радови на асфалтирању улице Вожда Карађорђа у насељу Расадник

У току су радови на унапређењу путне инфраструктуре у насељу Расадник, а ради се на постављању ивичњака и припремним радовима за асфалтирање улице Вожда Карађорђа. Председник Савета Месне заједнице Варош Варварин, Александар Павић, подсећа да ове радове финансира Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, кроз подстицај за инвестиције за унапређење и развој руралне јавне инфраструктуре у 2022. години

“Вредност радова за уређење путне инфраструктуре у улици Вожда Карађорђа у насељу Расадник је 18 милиона динара, са ПДВ-ом, биће асфалтирано нешто више од 430 метара, ширина улице је шест метара, а  у комплетној дужини биће постављени ивичњаци”, наводи Павић.

Имајући у виду да је сама путна инфраструктура била у веома лошем стању, асфалтирање ове улице ће значајно унапредити квалитет живота становника насеља, а са изградњом путне инфраструктуре, очекује се и повећање интересовања за откуп плацева у овом насељу.

Радове су обишли и председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, помоћник председнице Александар Марковић и директор ЈП “Расвета Варварин” Владан Весић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x