Први “Гоч еко фест” од 25. до 27. јуна на бањској страни Гоча

Љубитељи електронске музике имаће прилике да уживају на првој манифестацији “Гоч еко фест” од 25. до 27. јуна ове године, на потпуно новој локацији, на бањској страни планине Гоч која је од центра Врњачке Бање удаљена свега 13 км.

На овом месту окупиће се најеминентнији уметници из света електронске музике, из земље и иностранства, као што су Дејан Милићевић, Леа Добричић, Марко Милосављевић, Немакс, Петар Портман, Ласт 95, Константин В, Владимир Аћић, Деа Тош, Ана Петров и други.

По угледу на светске манифестације, оно што је специфично за ову нову манифестацијује спој екологије и електронске музике при чему је добра забава загарантована. Кроз три дана трајања манифестације, биће организован низ креативних еколошких радионица у оквиру еко зоне попут чишчења неколико локација и едукација о лековитом биљу које се налази на Гочу.

Циљ је и тај да се знања из ове важне области, кроз разнолик програм, понуде, пре свега, омладини као и подизање еколошке свести код младих.

Карте се могу купити онлајн на www.ticket.rs и на продајним местима, а организатори су спремили посебну акцију па ће тако сви они који купе четири карте, пету добити  гратис, сазнајемо у Туристичкој организацији Врњачка Бања.

 

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x