Раде Јаковљевић Јокер нови председник Младог радника из Бачине

У време кад су сви полако почели да дижу руке од некадашњег гиганта из Бачине, Младог Радника, функцију председника је преузео бивши спортски директор клуба Раде Јаковљевић, познатији као Јокер.

Нови председник је већ увелико у послу и преговара са неколико звучних имена која би требало у наредном периоду да појачају клуб и, уз Бачинску децу, чине окосницу тима. Према речима Јаковљевића, никако се не сме допустити да клуб и даље настави са стагнацијом, оформљен је тим који би требало да клуб постави на стабилне гране и бар на неки начин врати стару славу Младом Раднику, једном од најстаријих клубова на овим просторима.

“Клубови као што је Млади Радник никад пропасти неће, традиција је на нашој страни и идемо даље у нове победе”, поручује нови председник Јаковљевић.

Млади радник је иначе, у временима своје славе, дочекивао и гостовао клубовима попут Новог Пазара, Јавора из Ивањице, Полимља, Црвене Заставе из Крагујевца, краљевачке Слоге итд. Нова опрема је стигла и нове гарнитуре дресова су ту, тако да мало фали Младом Раднику да опет буде онај стари.

Клуб су напустили Марко Радовановић, који се вратио у ФК Варварин и Никола Јелић, који је појачао ФК Младост из Тољевца. Некадашња два првотимца не могу пружити игре које од њих очекују посто су већ у годинама и узели су испицнице.

Највише наде се полаже у повратника у тим Бачинаца Марка Антића Бубе који ће својим искуством сигурно помоћи Бачинце у свом такмицењу кроз Прву Расинску окружну лигу. Антић је са великим успехом натупао за Млади Радник у протеклим годинама.

Према информацијама које смо добили у ФК Млади радник, овај клуб од недеље (30. јула) до четвртка (04. августа) вршиће упис нових чланова (фудбалера) у просторијама клуба на стадиону “Бубан” у времену од 09 до 19 часова.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x