Радиша Јовичић нови кормилар Бошњанаца

Радиша Јовичић, бивши шеф струке варваринског Темнића, обрешког Јухора, ћупријске Мораве и многих других клубова у овом делу Поморавља, нови је шеф стручног штаба ФК “Бошњана”, члана зоне Запад. Тако је данас одлучио управни одбор Бошњанаца на челу са агилним председником Гораном Давидовићем, популарним Лајком.

“Руководили смо се, пре свега, чињеницом да нам у пролећном делу првенства предстоји жестока борба за опстанак. Зато смо довели за тренера искусног вука са којим се надамо се нећемо имати проблема око опстанка. Поред шефа струке Радише Јовичића Бошњанци су се појачали и играчки, па ће за певце из Бошњана у пролеће наступати и суперлталентовани Ужаревић из комшијског Шанца, као и Филип Јанковић из крушевачког Трајала”, каже популарни Лајка и додаје да су тим појачали и домаћи играчи Гајић и Радојевић, који су до скора бранили боје ФК “Варварина”, док је пут Варварина кренуо бивши капитен Темнића Раде Аксентијевић.

У првој изјави за наш портал Радиша Јовичић је изјавио: “Ја волим изазове, играчки кадар добро познајем, моје знање и искуство са оваквим председником и играчима гарантују зацртани циљ, а то је опстанак у лиги”.

Иначе, припреме Бошњанаца за предстојећу сезону почињу у недељу када ће на стадиону Бошњана нови коуч Радиша Јовичић извршити прозивку и обавити прве тестове.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 19. мај Доњи Катун; 20. мај Бачина; 21. мај Бошњане; 24. мај Доњи Крчин; 25. мај Обреж; 26. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x