Радиша Јовичић нови кормилар Бошњанаца

Радиша Јовичић, бивши шеф струке варваринског Темнића, обрешког Јухора, ћупријске Мораве и многих других клубова у овом делу Поморавља, нови је шеф стручног штаба ФК “Бошњана”, члана зоне Запад. Тако је данас одлучио управни одбор Бошњанаца на челу са агилним председником Гораном Давидовићем, популарним Лајком.

“Руководили смо се, пре свега, чињеницом да нам у пролећном делу првенства предстоји жестока борба за опстанак. Зато смо довели за тренера искусног вука са којим се надамо се нећемо имати проблема око опстанка. Поред шефа струке Радише Јовичића Бошњанци су се појачали и играчки, па ће за певце из Бошњана у пролеће наступати и суперлталентовани Ужаревић из комшијског Шанца, као и Филип Јанковић из крушевачког Трајала”, каже популарни Лајка и додаје да су тим појачали и домаћи играчи Гајић и Радојевић, који су до скора бранили боје ФК “Варварина”, док је пут Варварина кренуо бивши капитен Темнића Раде Аксентијевић.

У првој изјави за наш портал Радиша Јовичић је изјавио: “Ја волим изазове, играчки кадар добро познајем, моје знање и искуство са оваквим председником и играчима гарантују зацртани циљ, а то је опстанак у лиги”.

Иначе, припреме Бошњанаца за предстојећу сезону почињу у недељу када ће на стадиону Бошњана нови коуч Радиша Јовичић извршити прозивку и обавити прве тестове.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x