Одржана седница Скупштине Спортског савеза општине Трстеник

Чланови Скупштине Спортског савеза Трстеник одржали су редовну годишњу Скупштину којом је председавао председник Раша Љешевић. Седници је, од укупно 31, присуствовало 24 делегата, а Скупштини су присуствовали и председник Скупштине општине Трстеник Герасим Атанасковић, као и чланица Општинског већа задужена за спорт у општини Трстеник Нада Сарић.

Усвојена је измена Статута Савеза који је усаглашен са законом о спорту који је законска обавеза свих клубова, док постоје четири тачке које требају да се измене до 17. фебруара текуће године. На овој седници размотрена је и одлука Општинског већа о подели финансијских средстава у овој години клубовима у износу од 20 милиона динара из буџета локалне самоуправе.

Поред ових средстава, трстенички спортисти ће добити и бесплатне термине за коришћење услуга Спортског центра у Трстенику, а решиће се и питање превоза клубова на такмичење, док су изнети и конструктивни предлози за развој и популаризацију спорта у трстеничкој општини, речено је на седници Скупштине Спортског савеза.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x