Реновиране просторије Месне заједнице Град Варварин

Средствима обезбеђеним кроз пројекат за подршку популационој политици у потпуности су реновиране и опремљене новим намештајем просторије Месне заједнице Град Варварин у које, по речима председника Савета МЗ Град Варварин Александра Павића, није улагано деценијама.

“После скоро 50 година одрађена је комплетна реконструкција и реновирање просторија, набављен је нови намештај, саниран је и мокри чвор, а одрађена је и дигитализација. Радови на уређењу овог простора су од великог значаја за све становнике Месне заједнице Град Варварин, као и за сва удружења која користе ове просторије за своје редовне састанке. Важно је напоменути да је реновирање одрађено путем пројекта везаног за популациону политику и подршку мерама популационе политике у нашој месној заједници”, наглашава Павић.

Просторије су окречене, набављени су и нови рачунари и остала опрема, а по речима координатора Канцеларије за младе општине Варварин, Марије Брајовић, ово је још једна од активности коју је општина Варварин реализовала по пројекту финансираном од стране Кабинета министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику.

“У овим просторијама биће смештен и Клуб родитеља, просторије су опрељене новим намештајем и опремом, пројекат се и даље реализује, остало нам је још да опремимо једну групу у Предшколској установи “Наша радост”, као едукације које ће се одржавати баш овде у просторијама Месне заједнице Град Варварин, која нам је уступила овај простор”, истиче Марија Брајовић.

Реновиране просторије МЗ Град Варварин обишли су председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, помоћник председнице Александар Марковић и шеф кабинета Душан Драгичевић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x