СБ “Меркур” представила модеран ризорт у центру Врњачке Бање

У згради Термоминералног купатила Специјалне болнице Меркур, у Конгресној сали, одржан је скуп коме су присуствовали садашњи и бивши радници Специјалне болнице Меркур. Ово окупљање организовано је током недеље јубилеја Меркура, од 10-ог до 14-ог јула, у циљу обележавања успешног пословања током седам деценија. Скупу се на самом почетку обратио директор Меркура, др сци мед Дејан Станојевић, изразивши своје задовољство што на једном месту види толики број својих запосленика.

“Сви смо ми део тима који је градио причу о Меркуру. Историја Меркура је свима нама оставила обавезу коју ми преносимо овим младим генерацијама, да овако како смо ми лојални Меркуру и нашем послу, биду и они”, нагласио је директор Станојевић.

Др Нада Лазаревић-Пејовић, помоћник директора за медицину, такође је поздравила присутне и истакла да је увек тежила да медицинску услугу Меркура развија по узору на европске здравствене системе, и да је задовољна што се тај помак и остварује.

“Треба поменути и велики број људи који свакодневно вредно раде и заједнички постижу одличне резултате. Па ево и данас иза организације овог догађаја, као и свих осталих дешавања током прославе јубилеја, је велики труд свих наших колега – из маркетинга – као идејног творца прославе јубилеја, продаје, угоститељских радника, радника одржавања, правне и набавне службе, рачуноводства…”, истакла је Јасмина Милетић, начелник техничких и других сличних послова.

Програм недеље јубилеја свима присутнима представио је Миодраг Миљковић, руководилац службе маркетинга. Сви запослени у име обележавања јубилеја, добили су на поклон од Установе Монографију Меркура, јединствену публикацију која презентује протеклу, истовремену најуспешнију деценију рада Установе. Скупу се обратио и један од људи који је био део тима издавачке куће Принцип Прес која је творац поменуте Монографије, Дејан Булајић, истакавши значај постојања публикације овог типа за Установу, као и у библиотеци сваког њеног запосленика. “Меркур је добар пример да је туризам делатност која живи не само током летње туристичке сезоне, већ 365 дана годишћње”, истакао је Булајић.

Прича о Меркуру као бањском центру почиње 1947. године. Врњачка Бања је позната као краљица бањског туризма и некадашње место одмора српске аристократије, која је још тада увидела предности боравка у бањи и благодети њених вода. Данас, Меркур представља модеран ризорт смештен у самом срцу Врњачке Бање у прелепом природном окружењу врњачког парка, једног од најлепших у Европи. Меркур успешно комбинује савремену технологију и комфоран смештај, са спа услугама и природним богатством Србије, пружајући пацијентима здравље и лепоту. Купање у минералној води којом су испуњени сви базени Меркуровог Спа центра “Римски извор”, савремена је верзија традиционалног концепта бањских када. Некадашња поштанска писма пацијентима данас су замењена сајбер-технологијом са могућношћу истовремене двосмерне комуникације са хиљадама пацијената преко веб-сајта, друштвених мрежа, е-маил алата и он-лајн апликација.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x