СНС: Борба и у 2020. години за бољи и лепши Варварин и нове инвестиције

На првој овогодишњој конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Варварину, поред честитки поводом протеклих новогодишњих и божићних празника, било је речи о страначким активностима у протеклих пар недеља, али и о новим инвестицијама које од самог старта 2020. године пристижу у Варварин.

Чланица Савета за информисање ОО СНС Варварин, Ивана Милошевић, истакла је да су функционери и чланови ове странке били активни од самог почетка нове године, а поред традиционалног уношења Бадњака, на Бадњи дан, у просторијама варваринских напредњака другог дана Божића организована је и акција поделе новогодишњих пакетића најмлађим суграђанима.

“Приоритет наше странке је брига о деци и стварање услова за што бољу и сигурнију будућност наших малишана, а поводом најрадоснијег хришћанског празника Божића подељено је преко 100 пакетића, док су се најмлађи дружили са Деда Мразом. Поред ове акције, првог дана српске Нове године, 14. јануара, наши активисти, предвођени председницом Општинског одбора, др Виолетом Лутовац Ђурђевић, обишли су кориснике Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју у Варварину и обрадовали их новогодишњим пакетићима”, истакла је Ивана Милошевић.

Она је на конференцији за новинаре похвалила и представнике локалне самоуправе због тога што су и ове године обезбеђени пакетићи за све малишане на територији општине Варварин, а затим је говорила и о још једној инвестицији вредној више од 150 милиона динара.

“Морамо да се осврнемо и на још једну лепу вест која је у нашу општину стигла на самом крају прошле године, а ради се о још једној великој инвестицији коју је Варварин добио захваљујући залагању председника општине Војкана Павића и уз подршку Владе Републике Србије и председника Републике Александра Вучића. Ради се о инвестицији вредној више од 150 милиона динара и тим средствима биће комплетно реконструисана зграда Основне школе “Мирко Томић” у Обрежу, а овај објекат добиће и фискултурну салу, коју до сада није имао”, рекла је чланица Савета за информисање Ивана Милошевић.

“И у овој години настављамо борбу за бољи и лепши Варварин и стварање бољих услова за живот и рад свих, а Вас, драги наши суграђани, позивамо да нам и даље пружате подршку како би Варварин био по мери свих својих грађана”, поручено је са конференције за новинаре варваринских напредњака.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x