СНС: Најоштрија осуда оркестриране кампање против породице председника Вучића

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) Варварин осудио је путем саопштења наставак оркестриране кампање против председника Александра Вучића и његове породице, оценивши да су последњи догађаји превршили сваку меру!

“Снимати и сликати чланове председникове породице, повређивати приватност Данила Вучића на овакав безочан начин и свесно га излагати опасности и цртати му мету на челу објављујући његове фотографије још један је одвратан чин пропагандних гласила (такозваних „независних медија“) који су већ одавно дотакли дно”, оцењују варварински напредњаци.

“У недостатку политичких идеја и са превише личних амбиција, ова антидржавна и антисрпска коалиција, састављена од истрошених политичара и самозваних „независних и објективних“ медија, са минорном подршком од стране грађана Србије, не преза ни од чега како би поново, неким чудом, дошла до власти и нове прилике за пуњење својих џепова”, стоји у саопштењу.

Напредњаци поручују да, “упркос хибридном рату који се против председника Вучића води годинама, упркос свим лажима пропалих политичара и оних политичара у покушају, Србија се и даље развија и иде путем развоја и просперитета. То највише боли оне који су до 2012. године уништавали Србију и зато се служе и оваквим болесним и нељудским нападима на председникову породицу.”

“Општински одбор Српске напредне странке Варварин, али и цела пристојна и нормална Србија, најоштрије осуђују оваква злодела тајкунских медија и неодговорних, безобразних и бахатих појединаца. Тражимо само једно, да се престане са нападима на оно најсветије, на децу и на породицу! Изађите, господо, Александру Вучићу на црту на биралишта својим резултатима и својим делима, уместо што покушавате само да ударате испод појаса. Преживеће Вучић! Преживеће Србија!”, поручују напредњаци.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x