Општински одбор СНС Варварин добио ново руководство, др Виолета Лутовац Ђурђевић председница

На Изборној Скупштини Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Варварину, једногласном одлуком делегата за председника је изабрана др Виолета Лутовац Ђурђевић, актуелна председница општине Варварин, којој је ово трећи мандат на челу варваринских напредњака.

Потпредседници Општинског одбора СНС Варварин су Александар Павић из Варварина, др Јасмина Ракић из Бошњана, Иван Арсић из Обрежа и Снежана Дачић из Тољевца, док ће функцију секретара у наредном периоду вршити Срђан Ђорђевић.

Захваливши се делегатима на подршци, председница варваринских напредњака др Виолета Лутовац Ђурђевић истакла је да јој је част што ову функцију обавља већ десет година. Она је приметила и то да јој је поново указано поверење признање за протекли период вођења одбора у Варварину и оцена да је овај посао у протеклој деценији добро радила.

“Испред мене је велика одговорност, јер се очекује од председника Општинског одбора, без обзира колико година обавља ову функцију, да има нове идеје, да уноси нову енергију и надам се да ћу, са својим тимом, успети да оправдам поверење које сте ми још једном указали”, поручила је председница ОО СНС Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Напредњаци су одговорност и бригу о Варварину преузели након локалних избора 2016. године, а од августа 2020. године, након локалних избора, на којима су освојили апсолутну већину у локалном парламенту, сами врше власт. Председница варваринских напредњака се захвалила и бившем председнику општине, а садашњем председнику Скупштне Војкану Павићу на свим саветима и на помоћи протеклих година.

Др Виолета Лутовац Ђурђевић је нагласила да је презадовољна чињеницом да је одбор у Варварину појачан новим људима, који су препознали енергију руководства локалног одбора СНС-а и који су у странку дошли како би својим искуством и радом помогли развоју целе општине Варварин.

“Мислим да сам, протеклих година, успела да спојим неспојиво, да доведемо нове људе у наш Општински одбор, да наш одбор додатно оснажимо, да функционишемо као тим, да куцамо као једно срце и на то сам највише поносна. Највише сам поносна што смо, пре свега, пријатељи, што смо људи чистог срца, што једни друге гледамо у очи без проблема, што се никад нисмо лагали, ништа нисмо обећавали, а нисмо могли да испунимо, што смо и нашим грађанима дали свој максимум, а то знам зато што знам све своје сараднике који су од почетка уз мене, као и сараднике који су нам се прикључили, јер су препознали ту енергију и то наше деловање у правом смеру. За наш рад смо добили и потврду на последњим изборима када смо освојили апсолутну већину и када су нам наши суграђани указали поверење да располажемо и имовином општине и општинским буџетом, у њихову корист”, навела је у свом излагању председница Општинског одбора СНС др Виолета Лутовац Ђурђевић.

III Изборној Скупштини присуствовали су и потпредседница Главног одбора СНС Невена Ђурић, члан Извршног одбора Главног одбора Ненад Дејановић, председник Градског одбора СНС Крушевац Ненад Андрић и председници Општинског одбора у Ћићевцу и Александровцу, др Мирјана Кркић и Славољуб Миљковић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x