СНС: Варварин не сме да стане, 17. децембра само убедљива победа за сигурну будућност Варварина

У Пешачкој зони у центру Варварина организован је штанд Српске напредне странке (СНС) на коме су кандидаткиња за председницу општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, кандидаткиња за народну посланицу Миљана Милојевић и кандидати за одборнике изборне листе “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Варварин не сме да стане”, као и активисти и чланови Српске напредне странке промовисали изборну листу, политику ове странке, циљеве и планове за будућност Србије и темнићког краја.

Кандидати коалиције окупљене око СНС-а су том приликом разговарали са становницима општине Варварин којима су предочили важност победе изборних листа “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Варварин не сме да стане” и “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане” на предстојећим локалним и парламентарним изборима који ће се одржати 17. децембра.

“Сигурнији и стабилнији Темнић, јачи и још бољи Варварин наш су заједнички циљ, а то можемо постићи само апсолутном подршком нашим изборним листама и председнику Александру Вучићу, подршком коју је и до сада имао од нас, а коју ћемо потврдити још већим бројем гласова 17. децембра. Иза нас су резултати видљиви на сваком кораку, испред нас је још много посла и зато не смемо да станемо и не смемо да дозволимо да Србија и Варварин стану и падну у шаке оваквим опозиционим првацима, који у досадашњој кампањи нису изнели ни један једини предлог како унапредити нашу општину, већ свакодневно измишљају лажи и ниподаштавају све оно што смо мукотрпно изградили у нашој општини”, истакла је Виолета Лутовац Ђурђевић, председница Општинског одбора СНС Варварин и прва на листи “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Варварин не сме да стане”.

Она је подсетила грађане да заокруже број један на гласачком листићу 17. децембра и поручила да очекује велику победу како на локалним, тако и на парламентарним изборима.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x