СПС: Поносни на 32 године постојања

Поводом 32. годишњице од оснивања Социјалистичке партије Србије (СПС) Општински одбор ове партије у Варварину огласио се саопштењем честитавши члановима, симпатизерима и својим бирачима годишњицу.

“Поносни на 32 године постојања, свесни чињенице да је историја Социјалистичке партије Србије у највећем делу историја модерне Србије, истичемо да уздигнуте главе гледамо на досадашњу државотворну и патриотску политику. Као стуб стабилности државе и поборник за интересе грађана, успели смо да у временима тешких искушења сачувамо највиталније националне интересе. Уверени смо да ћемо и у будућности, још јачи и снажнији, доприносити даљем развоју Републике Србије, увек у корист нашег народа”, стоји у саопштењу Општинског одбора СПС Варварин.

СПС је настала 17. јула 1990. године уједињењем Савеза комуниста Србије (СКС) и Социјалистичког савеза радног народа Србије (ССРН). За председника партије на Првом конгресу, изабран је Слободан Милошевић. За председника партије 2006. године изабран је Ивица Дачић.

1 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x