“Србија је гласала за правог домаћина!”

“Србија је гласала за мир и стабилност. Победа Александра Вучића – кандидата и Јединствене Србије кога је подржао наш председник Драган Марковић Палма, у првом кругу јесте потврда да Србија иде правим путем брже, јаче и боље него до сада”, изјавила је за Темнић.Инфо Јелена Вујић Обрадовић, Народна посланица у српском парламенту и лидер Јединствене Србије у Александровцу, заменик председника Окружног одбора за Расински округ и члан главног одбора ЈС, после победе заједничког кандидата Александра Вучића у првом кругу на председничким изборима.

“Захваљујем се свим грађанима који су гласали за кандидата ЈС Александра Вучића. Велико Хвала мојим суграђанима у Александровцу који су подржали коалицију Српске напредне странке, Покрета за Жупу, Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије где је убедљиво највише гласова, око 62%, освојио Александар Вучић. Сви заједно смо у протеклих месец и по дана сложно дали све од себе да дођемо до победе”, поручила је Јелена Вујић Обрадовић.

“Наш посао је био да не дозволимо да нам град врате у прошлост, у поделе на наше и њихове, да нам деца више никада не иду у рат, јер смо подједнако вредни, добри људи који желимо да поштеним радом створимо бољу будућност за нашу децу. Да створимо бољу Србију”, истакла је она и додала да свака кућа и свака држава треба да има свог домаћина који ће да нас води напред, а не назад поручивши да је то Александар Вучић.

“То је победа Србије! То је рађање Србије. То је да смо цењени у целом свету. Да прославимо победу. Живела Србија!”, закључила је Јелена Вујић Обрадовић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x