Стартују Прва и Друга расинска окружна лига: Темнић 1924 у недељу против Паруновца, Бошњане гостује Градини

После кратке паузе, настављају се фудбалска првенства и у нижим ранговима српског фудбала. Прва и Друга расинска окружна лига стартују овог викенда, док ће првенство Треће расинске окружне лиге стартовати половином августа месеца.

Два представника општине Варварин у Првој расинској окружној лиги у борби за прве бодове кренуће у  недељу, 7. августа. Темнић 1924 на стадиону у Варварину дочекаће екипу Паруновца, док ће Бошњане гостовати у Пејовцу код домаће Градине. Почетак ових мечева заказан је за 17:30.

У Другој расинској окружној лиги Варварин представљаће три представника, Младост из Тољевца, Младост из Доњег Катуна и Борац из Горњег Катуна. Борац из Горњег Катуна ће на свом терену угостити екипу Доњег Копаоника из Разбојне, Младост у Доњем Катуну екипу Виноградара из Риљца, а Тољевчани екипу Пољопривредника из Почековине.

Када је у питању Трећа расинска окружна лига, у њој се ове године такмичи четири клубова из темнићког краја, ОФК Орашје 1960, Шампион 2013 из Бошњана, Велика Морава из Села Варварин и ФК Парцане.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x