Темнић 1924 остаје српсколигаш, први противник Цар Константин

Редовна Конференција клубова Српске лиге Исток одржана је у Књажевцу, у организацији Фудбалског савеза општине Књажевац и новог српсколигаша, Тимочанина. Што се тиче судбине Темнића 1924, варварински српсколигаш такмичиће се и ове сезоне у Српској лиги Исток, а 17. августа у првом колу очекује их у Нишу екипа Цар Константина.

На предлог Славољуба Благојевића, генералног секретара Темнића 1924, за председника Конференције клубова за такмичарску 2019/20 годину једногласно је изабран Богдан Гогић из Прахова који је, захваливши се делегатима на подршци, обећао да ће се заједничким снагама радити у интересу развоја фудбала у региону источне Србије.

Генерални секретар Темнића 1924 Славољуб Благојевић по завршетку Конференције рекао нам је да Темнић 1924 не одустаје од српсколигашког друштва, пре свега захваљујући великој подршци локалне самоуправе, као и неким новим спонзорима који су се појавили недавно.

Истакавши да је један број играча напустио клуб, Благојевић наглашава да је у досадашњем прелазном року велики број нових играча пристигао у Темнић 1924, а очекује се долазак још неких играча до краја прелазног рока тако да је циљ Варваринаца да и у наредном периоду остану стабилни чланови српсколигашког друштва, у самом врху табеле.

“Општина Варварин нам је притекла у помоћ и финансијски и кадровски, а појавили су се и неки нови спонзори. Досадашњи председник Дарко Бранковић повукао је оставку и остаје на челу клуба тако да настављамо тамо где смо стали”, поручио је генерални секретар Темнића 1924 оценивши да ће јесењи део првенства за Варваринце бити тежак, али да ће се остварити повољан резултат који неће довести у питање опстанак у српсколигашком друштву.

На Конференцији су извучени и парови за нову такмичарску сезону тако да је редослед по бројевима следећи: 1. Јединство (Бошњаце); 2. СФС Борац; 3. Цар Константин; 4. Радан; 5. Дунав; 6. ОФК Топличанин; 7. Јагодина; 8. ГФК Дубочица; 9. Будућност; 10. Рембас; 11. Трстеник ППТ; 12. ОФК Синђелић; 13. Тимочанин; 14. Темнић 1924; 15. Власина и 16. Моравац Орион.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x