У хотелу “Тонанти” у Врњачкој Бањи изабрани дама и џентлмен године

У реномираном хотелу са пет звездица “Тонанти” у Врњачкој Бањи, одржана је 15. церемонија доделе признања “Дама и џентлмен године”, манифестација која окупља најуспешније жене и мушкарце региона из јавног, привредног и друштвеног живота.

Лауреате за признања на црвени тепих су довозили олд тајмерима, док је даме на уласку у хотел дочекивао аниматор у оделу белог џентлмена који им је поклањао руже. За око 200 учесника ове манифестације организована је гала вечера коју су у свом програму забавом зачинили поп певач Бојан Маровић, Маја Маринковић и млади Перчоли који је певао песме Здравка Чолића.

Међу награђенима су се нашли: Драгана Мићаловић, Владимир Волетник, Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш, др Жаклина Ристић, Јевгениј Беранов, Наташа Радоњић, Немања Великић, Нина Аралица, Ивана Пејић, др Ненад Милошевић и Весна Милосављевић.

Директор хотела “Тонанти” Александар Гвоздић доделио је специјална признања Телевизији ПЛУС из Крушевца и дневном листу “Објектив”, а Европски клуб дама и џентлмена је по први пут одабрао амбасадорке клуба, Лидију Станковић и Ирену Петровић.

Директор хотела “Тонанти” Александар Гвоздић захвалио је свим учесницима манифестације и честитао добитницима награда, а затим најавио јесењи програм који почиње 28. септембра организацијом “Вечери моде, стила и гламура” чији је продуцент Дејан Панта Пантић, а у програму ће се појавити Сузана Перић, Биљана Типсаревић, Сузана Манчић и други.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x