Ученица ОШ “Драги Макић” из Бошњана Хана Прељић остварила одличне резултате на републичким такмичењима из више предмета

Ученица 6. разреда ОШ “Драги Макић” у Бошњану, Хана Прељић квалификовала се ове године на више републиких такмичења, а последњу у низу било је такмичење из технике и технологије одржано пре недељу дана у Новом Саду одакле се вратила са сребрном медаљом.

“Конкуренција је била веома јака, а и задаци су били доста тешки тако да сам освојила 59 поена од 60. С обзиром на то колико сам радила, очекивала сам то прво место, али се надам да ћу следеће године постићи бољи резултат. Похвалила бих и свог наставника Данила Живадиновића који ме је спремао за ово такмичење и уложио доста рада и труда”, рекла нам је Хана Прељић.

Она је истог дана учествовала и на републичком такмичењу рецитатора у Ваљеву, а ове године учествовала је на укупно шест републичких такмичења и то из математике, српског језика и књижевности, историје, физике, технике и технологије и рецитовања.

Њени планови су да након завршене основне школе упише математичку гимназију, а поред учешћа на бројним такмичењима, похађа и музичку школу и школу говора и глуме.

3 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x