Удружење “Сејачи среће” освојило друго место у надвлачењу конопца на 13. “Белмужијади” (ФОТО)

На недавно завршеној привредно-туристичкој и културној манифестацији “Белмужијада” у Сврљигу, на позив пријатеља из Удружења “Хлеб наш насушни” из Сврљига, представило се и Удружење “Сејачи среће” из Село Варварина.

Чланица овог Удружења Весна Миладиновић, оценивши организацију манифестације највећом оценом, истакла је да је програм тринаесте по реду “Белмужијаде” био врло разноврстан, док су оне учествовале и у спортским играма где су у дисциплини надвлачење конопца освојиле друго место.

“Поред спортских игара које су биле одржане на “Белмужијади” било је и такмичење у спремању домаћих колача, пита, представљени су били и стари занати и послови домаће радиности, као спортске игре. Ми смо у спортским играма, у дисциплини надвлачења конопца где смо освојили друго место и сребрну медаљу, а излагали смо и домаће колаче”, наводи Весна Миладиновић.

Она је изразила задовољство учешћем на овој манифестацији, али и упутила захвалност у име Удружења председнику општине Варварин Војкану Павићу на подршци.

One thought on “Удружење “Сејачи среће” освојило друго место у надвлачењу конопца на 13. “Белмужијади” (ФОТО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *