Асфалтиран део улице Јове Курсуле у Селу Варварин

Искористивши добре временске услове протеклих дана, екипе предузећа за путеве “Крушевацпут” А.Д. асфалтирале су деоницу улице Јове Курсуле у Селу Варварин у дужини од око 360метара. Председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић подсећа да је вредност ових радова 5.600.000,00 са ПДВ-ом чиме ће бити повећан проценат реализације капиталних инвестиција када је у питању план буџета за ову годину.

“Искористила бих прилику да нагласим да су капитане инвестиције, без обзира на COVID ситуацију са којом смо се сусрели ове године, ипак пратиле у најмању руку и реализацију буџета која је тренутно на 74%, односно 540 милиона је био планиран буџет за ову годину, док је 335 милиона динара тренутно извршење”, наводи председница општине.

Током ове године асфалтиране су улице Доситејева и Вука Караџића у Бошњану, деоница општинског пута Варварин – Параћин, кроз Доњи Катун, као и део улице Јове Курсуле у Селу Варварин, док ће до краја године бити извршена реконструкција и санација моста у Малој Крушевици.

“Општина Варварин је тренутно у поступку прављења општинског буџета за 2021. годину тако да позивам и грађане, као и председнике Савета месних заједница да изнесу своје веће проблеме како би смо могли да испланирамо лепо и капиталне инвестиције и остале делове буџета за 2021. годину”, наглашава председница др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Завршен радове на асфалтирању дела улице Јове Курсуле обишли су и заменик председнице општине Дејан Милановић, председник Скупштине општине Војкан Павић, помоћник председнице Александар Марковић и директори ЈП “Расвета Варварин” и ЈКП “Варварин” Владан Весић и Дејан Ракић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x