Темнић Инфо

Темнићки информативни портал

Уређење атмосферских канала у улици Краља Петра I у Бачини

1 min read

У улици Краља Петра I у Бачини у току је уређење атмосферских канала са леве и десне стране. Директор ЈКП “Варварин” Дејан Ракић подсећа да је почетком ове године у овој улици одрађена и водоводна мрежа, док ових дана екипе овог јавног предузећа врше прочишћавање каналаи постављање пропустних цеви.

“Укупна дужина радова са десне стране улице је 400 метара, ту смо већ извршили прочишћавање канала, копање на делу где није постојао канал новог канала и тренутно вршимо замену пропуста, односно постављамо бетонске цеви ФИ 500, неких 13 до 14 метара, колико је неопходно да наши суграђани који овде живе могу да несметано улазе у своја дворишта”, наводи Ракић.

Он је изразио очекивање да ће се захваљујући овим радовима спречити веће количине атмосферских вода како би се сачувала тврда подлога, а како би становници ове улице могли несметано да користе пут.

“У договору са председницом општинеи њеним сарадницима и у сарадњи са општинским властима ми ћемо и у осталим местима у нашој општини, где је то неопходно и потребно, до краја ове године, али и у наредној години, значајна средства да уложимо у одржавању наших локалних путева и улица”, рекао нам је директор ЈКП “Варварин” Дејан Ракић.

Радове у Бачини обишли су председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић и помоћник председнице Александар Марковић.

No Thoughts on Уређење атмосферских канала у улици Краља Петра I у Бачини

Оставите коментар