Уређење атмосферских канала у улици Краља Петра I у Бачини

У улици Краља Петра I у Бачини у току је уређење атмосферских канала са леве и десне стране. Директор ЈКП “Варварин” Дејан Ракић подсећа да је почетком ове године у овој улици одрађена и водоводна мрежа, док ових дана екипе овог јавног предузећа врше прочишћавање канала и постављање пропустних цеви.

“Укупна дужина радова са десне стране улице је 400 метара, ту смо већ извршили прочишћавање канала, копање на делу где није постојао канал новог канала и тренутно вршимо замену пропуста, односно постављамо бетонске цеви ФИ 500, неких 13 до 14 метара, колико је неопходно да наши суграђани који овде живе могу да несметано улазе у своја дворишта”, наводи Ракић.

Он је изразио очекивање да ће се захваљујући овим радовима спречити веће количине атмосферских вода како би се сачувала тврда подлога, а како би становници ове улице могли несметано да користе пут.

“У договору са председницом општинеи њеним сарадницима и у сарадњи са општинским властима ми ћемо и у осталим местима у нашој општини, где је то неопходно и потребно, до краја ове године, али и у наредној години, значајна средства да уложимо у одржавању наших локалних путева и улица”, рекао нам је директор ЈКП “Варварин” Дејан Ракић.

Радове у Бачини обишли су председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић и помоћник председнице Александар Марковић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x